Menú
 Menú lateral

Destacats


MEMÒRIA ANUAL

Publicació en la qual s’informa de l’estat financer de l’APB, de les característiques tècniques dels ports d’interès general i del resum en general de l’activitat de la institució.

MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT

Detalls de les accions dutes a terme amb l’objectiu de la creació de valor de l’APB vers els seus grups d’interès, en compliment del seu compromís de transparència respecte a la seva gestió.

ESTADÍSTIQUES

Evolució dels registres dels principals moviments de tràfic que es produeixen en els ports d’interès general de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i la Savina.

TAULER D’ANUNCIS

Enllaç a la Seu Electrònica de l’APB, on apareixen els taulers d’anuncis oficials d’Informació Pública, Recursos Humans, Domini Públic, Subhastes i altres anuncis.

SAC

L’APB posa a la vostra disposició un canal de comunicació on es poden rebre sol·licituds d’informació, suggeriments, queixes i reclamacions relacionades amb els seus ports i fars.

COMPTES ANUALS

Informació completa i detallada, a més de l’informe d’auditoria, dels darrers comptes aprovats pel Consell d’Administració de l’APB, amb l’informe favorable de la Intervenció General de l’Estat.
El conjunt segueix una temàtica marina
Un nou parc infantil al moll de Creuers del port de Maó

Maó

 
Això permetrà que es reprenguin les obres de la nova passarel•la que connectarà Cala Corb amb el moll d'en Pons, previsiblement al novembre.
Iniciat el trasllat de colònies de coralls afectats per les obres dels pantalans per a embarcacions esportives a Cala Corb

Maó

 
La superfície d’explotació és d’un total de 754,5 metres quadrats
Puertos y Litorales Sostenibles, escollida la solució més avantatjosa per a la gestió d'una instal·lació d'una marina seca per a embarcacions xàrter de petita eslora al port de la Savina

La Savina

 
 
 

Darreres notícies


  •  
  • Page 1 of 186

Xarxes socials


Formulari de contacte


  • Per registrar una queixa, suggeriment o sol·licitud d'informació, accedeixi a aquest enllaç

Agenda


No hay eventos próximamente

Inici de sessió


Introduïu el vostre nom d'usuari de Ports de Balears.